Wysłany: Nie Cze 13, 2010 20:28 Spot Częstochowa - Tor wyrazów- chetni wpisywać się
Witam wszystkich zainteresowanych tematem,otóż w Częstochowie jest tor do wynajęcia pod spoty patronem toru jest BMW ,na torze odbywały się już zloty różnych marek .
Żeby wynająć tor musi być w miarę chętnych ,jak ostatnio byłem u kumpla na zlocie audi to składali się 25zł od osoby ale było około 100 samochodów ,było palenie gum,czasówki ,tor zabezpieczony kupą opon ,grill nagrody za wyścigi itp.
Więc wszyscy chętni którzy byli by zainteresowani pisać w temacie zobaczymy ile osób się uzbiera ,ja w między czasie dowiem się coś więcej na temat toru ,w szczególności jak to finansowo będzie wyglądać POZDRAWIAM
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 20:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bo w sumie za takie pieniądze, to możnaby tam zamiast do Ułęża kiedyś pojechać...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Panowie jak tylko się coś dowiem to będę pisał nie ma się co śpieszyć ,chciałbym żeby było wszystko dopracowane , a najważniejsze to jak najwięcej chętnych w tedy cena spada.
a tu jeszcze jeden filmik na nim bardziej widać jak tor wygląda
http://www.youtube.com/watch?v=jJIIqsaYemA
-koszt wynajęcia toru od poni.do piątku to 600zł w weekend 800 za dzień jeśli było by sporo osób to pasowało by wynająć toy-toya koszt 170zł
-ewent. jakieś jedzenie można by zrobić grilla czy coś tam innego
-na pewno byśmy jeździli czasówki można by zrobić jakieś konkursy ale to i tak jak się ludzi uzbiera
2 opcja
-można dołączyć do imprezy Moto Music Festival 2010 wszystko pod tym linkiem: http://miastoimprez.pl
Piszcie co sądzicie
ja w tym czasie muszę dowiedzieć się więcej bo znalazłem pewien haczyk hehe
szybkie auta poznajemy na porstych, szybkich kierowcow na zakretach
Colin McRae, jeśli dobrze pamiętam.
W Radomiu mieliśmy przecież Zlot z czasówkami na torze gokartowym i było ok.
Mi się podobało.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum