Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1993
Witam, kilka dni temu mój Roverek zaczął przeraźliwie buczeć, jakby miał 600KM pod maską Pojechalem do mechanika i powiedzial zlaczka elastyczna, wymiana z robocizna 160zl...taki naprawde jest koszt wymiany tego?czy lepiej kupic samemu zlaczka i do jakiegos innego by to zamontowal?
Orientuje sie ktos jaka tam jest zlaczka??
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 20, 2011 21:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 10:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sama zlaczka to koszt okolo 40-60zl.
Z wymiana zawsze sobie krzycza od 140zl do 160zl.
Dokladnie nazywa sie to lacznik elastyczny.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Rozmiaru Ci nie podam, bo ja zawsze oddawalem do tlumikarza i po prostu robil. W IC sie zapytaj lub w jakimkolwiek innym sklepie z czesciami o zlaczke do Accorda 2.0i rocznik mniej wiecej Twojego auta.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum