Ja mam inną prośbę do Ciebie, możesz zrobić mi zdjęcie tego chipu I jak da się to podać co jest na nim napisane
Nie pytaj się co robię, bo raczej dobrze się domyślasz...
michu1123, Wiesz co ze za każdym razem jak biorę aparat na warsztat to mi szkoda robić foty bo takie to auto jest brudne w smarach i zarzygane olejem ze muszę je doprowadzić do lady. A po drugie jestem cały w smarach i olejach i nie chce aparatu pobrudzić sobie
Zrobie jeszcze zdjęcia jak ładnie mi 200 zgniła z tylu i w nadkolach co nie było widoczne
Ale szkoda ze kamery nie miałem jak dostała 25 samozapłonu bo zapomniałem olej z Intercoolera wylać
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
azer, Ja nie jestem fanem hamowni bo nie jest mi warte ponad 100zl zapłacić za kawałek papierku
Z tego co wiem wielkiego szalu oczekiwacz nie można po tych chipach aż tak ale zawsze to trochę się Mg Zr dorówna Bo 12-15KM to nie wiele ale zawsze coś
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Remi, włącz gg
Napisałem Ci, że można spokojnie znaleźć hamownię za 50 zł. To są przenośne "Dymomet" i podobno nie różnią się pomiary z normalną hamownią podwoziową.
Poza tym skoro ten wykres z hamowni który mi dałeś to jest tylko na podkręconej turbinie i chłop osiągnął 291 NM to myślę, że dorównanie MG to za mało powiedziane
One miały 260 NM.
ktos to osobiscie juz zakladal i widzi poprawe??
jesli ktos mi to potwierdzi chcetnie bym to wziol. i przy okazji strzelil 2razy na hamownie
niestety moja 45 101KM objezdza civic 1,4 90KM w bezynce
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 00:22
borek88 napisał/a:
ktos to osobiscie juz zakladal i widzi poprawe??
jesli ktos mi to potwierdzi chcetnie bym to wziol. i przy okazji strzelil 2razy na hamownie
niestety moja 45 101KM objezdza civic 1,4 90KM w bezynce
Powiem tak, jak mój poprzednik- zacznij od wyczyszczenia przepływki- od razu poczujesz różnicę, a następnie wgranie mapy od MG i powiem, że morda mi się cieszy teraz. Ale za dzień, może dwa będzie jeszcze lepiej- opiszę, obfocę w temacie R 45 Chip tuning.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum