Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 09:43
Lakier perła/metalic? ja zawsze myślałem że albo 1-no albo 2-gie, ale mogłem się mylić . Moc mi się nie zgadza (powinno być więcej te parę kucy). Utwardzone zawieszenie? jakiś tuning?, jak tak to faktury może hehe. Wersja sport?, chyba dlatego że nie ma klimy . Wydaje mi się że sprzedający nic nie wie o tym co sprzedaje . No i brak znowu fotek silnika .
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 09:53
Moc akurat się zgadza, r25 miał 109kM a nie 111kM jak r200. Wersja sport też się zgadza mam identycznego łącznie z kolorem i felgami, w papierach pisze Sport jakkolwiek z by to nie było. Za to spalanie 7l/100km można miedzy bajki włożyć.
Lakier perła/metalic? ja zawsze myślałem że albo 1-no albo 2-gie, ale mogłem się mylić . Moc mi się nie zgadza (powinno być więcej te parę kucy). Utwardzone zawieszenie? jakiś tuning?, jak tak to faktury może hehe. Wersja sport?, chyba dlatego że nie ma klimy . Wydaje mi się że sprzedający nic nie wie o tym co sprzedaje . No i brak znowu fotek silnika .
No właśnie wczoraj jak obliczałem ubezpieczenie to wersja sport była chyba z silnikiem 1.8?
Moc się zgadza z tego co patrzę na autocentrum.
edit:
zouza napisał/a:
Moc akurat się zgadza, r25 miał 109kM a nie 111kM jak r200. Wersja sport też się zgadza mam identycznego łącznie z kolorem i felgami, w papierach pisze Sport jakkolwiek z by to nie było. Za to spalanie 7l/100km można miedzy bajki włożyć.
A ile Ci spala ? Mógłabyś coś więcej napisać o tym modelu ?
Ostatnio zmieniony przez swiru71 Sob Lip 17, 2010 09:57, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 10:01
bociannielot, wersji było tyle, że ciężko stwierdzić, patrz wątek z klasami wyposażenia, do tej pory nikt nic nie wie
Akurat tego oglądałam, bo jest dokładnie zupełnie identyczny jak mój.
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 10:07
Jestem zadowolona już 3 rok Mocy brakuje, ale jakbyś kupił 200kM tez by ci brakowało po pewnym czasie. Utrzymanie itd. w zasadzie jak 1.4 więc wszystko co czytałeś o tym modelu odnosi się też do 1.6. Felgi są fajne, bo 6J, a dużo oryginalnych roverkowych 15" miało 5,5J. Mój stoi dużo niżej, ale miał grzebane w zawiasie. Ja bez klimy akurat mogę żyć, ale R jest u nas drugim autem, poza tym szyberdach dość fajnie dmucha.
Więcej zdjęć masz w podpisze i tu: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Rover/25/16860
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 10:07
swiru71, Ja Ci napiszę od siebie sprawdź HGF-a - czy nie ma 'majonezu w oleju, czy płyn chłodniczy trzyma swój poziom. To chyba najważniejsze w benzynie. Daleko nie masz, weekend się zbliża obejrzeć możesz .
Dzięki Wam za info O ile się wybiorę tam , to napiszę co i jak z tym autem ale i tak będę go musiał wziąć na stację,bo słabo się na tym znam Więc mile widziana osoba,która mogłaby ze mną pojechać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum