Szukałem czegoś większego i szybszego niż oferowało mi stare autko Mazda 323f 1995 1.5
Przez tydzień zrobiłem około 1500 km i jestem zachwycony
Zawieszenie jest delikatnie obniżone, opony 215/50/16 dają znakomite prowadzenie i trzymanie w zakrętach.
Wisiał na Allegro dość długo, do zrobienia są tylne nadkola, praktycznie teraz ich nie ma, maska do pomalowania, generalnie lakier do odświeżenia.
Zaraz jak znalazłem Roverka na Allegro wiedziałem że muszę się mu przyjrzeć mimo że miałem do niego 400 kilometrów
Zarejestrowałem się na forum gdyż szukam inspiracji co by tu w nim zmodzić, generalnie motoryzacja to moja pasja i o autach mogę rozmawiać godzinami
Pozdrawiam z Dolnego Śląska
Ostatnio zmieniony przez EquinoX Pon Lip 05, 2010 20:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 20:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Siema
Też niedawno kupiłem ROVER'ka, który wymaga dużo pracy. Pewnie po zakończeniu prac, "banan na pysku" wynagrodzi cały nasz wysiłek.
Również pozdrawiam z Dolnego Śląska.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witajcie witajcie
Pierwsze pytanie
Drewno w środku roverka średnio nie widzi mi się i wymyśliłem że okleje to folią imitującą carbon 3d
Widział ktoś u kogoś jak to będzie wyglądać Chodzi o te paski w drzwiach i na przeciwko pasarzera.
Wiem że drewno to elegancja i znak limuzyn ale nie jestem do tego przyzwyczajony
Zresztą nie bardzo to pasuje do obniżonego zawieszenie i mocy 200 KM
Szukałem na forum ale znalazłem właśnie wątki że drewno się wszystkim podoba i dokładaja drewno albo naklejają jasniejsze bądz ciemniejsze
Jeżeli nie powinnienem tu pytać to proszę o usunięcie a ja założe wieczorem wątek w dziale tuning wizualny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum