Nazywam się Przemek.
Zamieszkuję piękne miasto Bytom.
Studiuję Geografię na Uniwersytecie Śląskim.
Jestem maniakiem muzyki. Głównym moim zainteresowaniem są podróże i geografia.
Dodać mogę, że moja mama (co Was zainteresuje) jeździ jedynym chyba na Górnym Śląsku MG ZS 2.0 Td
Dokładnie tydzień temu stałem się szczęśliwym nabywcą ROVERka 400 z silnikiem 1,6 Si o mocy 111KM.
Pierwsze wrażenie jest niesamowite zwłaszcza gdy przesiadasz się z francuza (Peugeot 106).
Zaskakuje mnie wykończenie i jakość materiału z jakiego wykonane są elementy w środku autka.
Anglik. Samochód mimo 11 lat ma przejechane tylko 60tysięcy mil (ok 97tys km). Poprzednim właścicielem był starszy pan. Typowy angol o wysokim mniemaniu No ale że przesiadł się do Rovera 75 odsprzedał mi go za bardzo atrakcyjną cenę
Widać autko bardzo zadbane, chodź ma niewielkie ślady korozji. Ale to nic.
Kolorystycznie bliżej mu do białego, ale śnieżnobiały to on nie jest.
Cóż mogę powiedzieć.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Mam nadzieję, że autko będzie się spisywać tym bardziej, że mam zamiar przejechać nim 2000 km z Anglii do Polski, co czeka mnie już 4go września.
Pozdrawiam Przemo.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 21:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum