Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
dzis rano było 5 stopno celcjusza i włączyło mi się webasto ale po około 7 km zaczeło mi się dymić z rurki gumowej która jest nad webasto ,zgasiłem siłnik i gdy przestało sie dymić to zapaliłem samochód, gazowałem go i się nie kopciło .dopiero po kilku minutach zaczęło sie bardzo delikatnie dymic , a wcześniej dymiło mi się z pod maski jakby samochód się palił, czym to jest spowodowane
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 19:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 08:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 08:48
lukasz1980r1 napisał/a:
dzis rano było 5 stopno celcjusza i włączyło mi się webasto ale po około 7 km zaczeło mi się dymić z rurki gumowej która jest nad webasto ,zgasiłem siłnik i gdy przestało sie dymić to zapaliłem samochód, gazowałem go i się nie kopciło .dopiero po kilku minutach zaczęło sie bardzo delikatnie dymic , a wcześniej dymiło mi się z pod maski jakby samochód się palił, czym to jest spowodowane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum