Wysłany: Pią Paź 08, 2010 12:27 [R200] Co wymienić?
Witam! Takich tematów było na pewno trochę, chodzi o to że mój rover 200 1.4 8V 98r stracił swój wigor, tzw jest trochę przymulony Postanowiłem pierwsze napisać tu przed pojechaniem do mechanika, a kto wie może nawet się obejdzie bez tego, Czy wymiana filtrów, powietrza, paliwa pomoże? a może to rozrząd pora wymienić? tu pytanie ile kosztuje kompletna wymiana rozrządu u mechanika?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 12:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 12:39
Filtry wymienię a kable i świece wymieniałem jakieś 3 miesiące temu, więc chyba to sobie odpuszczę, rozrządu nie wymieniałem od kod kupiłem samochód, wiec chyba za to pasuje się wziasc, Powiedz mi jaki to mniej wiecej koszt u mechanika?
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 14:11
Moderator thef informuje
mariusz33! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 18:08 Re: [R200] Co wymienić?
mariusz33 napisał/a:
Witam! Takich tematów było na pewno trochę, chodzi o to że mój rover 200 1.4 8V 98r stracił swój wigor, tzw jest trochę przymulony Postanowiłem pierwsze napisać tu przed pojechaniem do mechanika, a kto wie może nawet się obejdzie bez tego, Czy wymiana filtrów, powietrza, paliwa pomoże? a może to rozrząd pora wymienić? tu pytanie ile kosztuje kompletna wymiana rozrządu u mechanika?
rozrząd do 700zł max , co do mulenia trzeba sprawdzić filtr powietrza , prace sondy lambdy
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum