Wysłany: Sro Paź 13, 2010 21:47 [all] Camera cofania
witam dzisiaj zamontowałem a raczej podłączyłem i przeciągłem kabel bo do konca to jeszcze dużo szczegółów do dorobienia ale już cofam nie na przypał a ponieważ jest to limuzynka ze słabą widocznością to kamera jest naprawdę potrzebna i przydatna w 100% , kamerka jest kupiona od kolegów z hong kongu ale działa super i w nocy jest perfekt ma jakieś diody chyba coś w stylu noktowizyjnym a efekt fajowy nawet w całkowitej ciemności jest wszystko widoczne ,zobaczę jak jest w dzień dopiero jutro gdyż męczyłem się aż do nocy ,kończyłem przy latarce ,ale wiecie jak to jest musisz zobaczyć jak działa zebyś robił do drugiej w nocy ,cena chyba dałem 10 funtów i czekałem z tydzień w zestaw wchodzą wszystkie kable , polecam dołaczam fotki ale robiłem w nocy telefonem dodam jutro jak wygląda w dzień ..pozdrawiam domellooo
instpud,
10 za kamerkę , a radyjko mam kenwood cośtam dx500
kupiłem ze 2 lata temu za 180 funciaków działa mi zajebiś... ja nie mam czujników więc kamerka to moje zbawienie pod pracą używałem szyby w wystawach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum