Nic nie proponuje Zdjęcie robione kalkulatorem wiec nie bardzo jest co ocenić. Inna sprawa, że imo raczej nie będą pasować do R200 wzór dobry ale do E30 ewentualnie Golfa MK2
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nic nie proponuje Zdjęcie robione kalkulatorem wiec nie bardzo jest co ocenić. Inna sprawa, że imo raczej nie będą pasować do R200 wzór dobry ale do E30 ewentualnie Golfa MK2
+1
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dziwne . bo widzialem w Warszawie R25 na borbetach czarnych ze srebrnym rantem, i chyba jednak dalo rade , jesli jezdzil, kwestia zaangazowania i checi ,
a apropo zdjecia to osobiscie nie uwazam zeby ku990 byl kalkulatorem ale spoko. Nie kazdy ma kase na jakis super sprzet fotograficzny.
dziwne . bo widzialem w Warszawie R25 na borbetach czarnych ze srebrnym rantem, i chyba jednak dalo rade , jesli jezdzil, kwestia zaangazowania i checi ,
Co jest dziwne? Przecież są rożne gusta więc wyraźnie napisałem "imo" (ang. In My Opinion) jednemu będzie się podobać innemu nie... kolejny temat z cyklu "możecie napisać co sądzicie byle się wam podobało"
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Co jest dziwne? Przecież są rożne gusta więc wyraźnie napisałem "imo" (ang. In My Opinion) jednemu będzie się podobać innemu nie... kolejny temat z cyklu "możecie napisać co sądzicie byle się wam podobało"
nie wymagam od Ciebie aby Ci sie podobaly , bo to ja bede sie tym autem poruszal a po 2 schodzisz z tematu, to temat o felgach, a nie aparatach czy ,,kalkulatorach''
Z niczego nie schodzę tylko po prostu wrzuciłeś kiepskiej jakości zdjęcie po którym nie ma co oceniać bo auto prezentuje się na nim lekko mówiąc nieciekawie... Co do lexus looków ja bym sobie darował i zostawił seryjne lampy...
Z niczego nie schodzę tylko po prostu wrzuciłeś kiepskiej jakości zdjęcie po którym nie ma co oceniać bo auto prezentuje się na nim lekko mówiąc nieciekawie... Co do lexus looków ja bym sobie darował i zostawił seryjne lampy...
mowiac o lampach tez sie zgodze, w roverach tylnych nie warto modyfikowac, chyba najlepsze sa w standardzie.
radomraptile, do tych felg koniecznie gleba. Ten wzór pasuje do GM (czyt. german style), tak jak pływak wspomniał. Nie jest powiedziane (że optycznie) nie pasują, ale same felgi nic nie dadzą. Muszą się komponować z autem.
Co do lamp to na rynku nie tylko same leksusy są. Ale najlepiej okrąglak wygląda w oryginale, z glebą i ładną felgą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum