Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 07:46 Rejestracja w tym samym powiecie.
Witam, kupiłem motocykl w tym samym mieście w którym mieszkam. Niestety motocykl był bez przeglądu i policja zabrała mi dowód. Teraz chce pojechać do domu i odebrać/zarejestrować na siebie dowód rejestracyjny. Blacha w motocyklu jest przynitowana i nie chciałbym wymontowywać jeśli nie ma potrzeby. Czy w przypadku rejestracji w tym samym urzędzie w którym był zarejstrowany muszę wymontować i dostarczyć tablice? Czy zostaje stara i nie muszę jej ruszać?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 07:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 07:49
Gulag napisał/a:
Czy w przypadku rejestracji w tym samym urzędzie w którym był zarejstrowany muszę wymontować i dostarczyć tablice? Czy zostaje stara i nie muszę jej ruszać?
Muszą Ci zmienić naklejkę na tablicach więc raczej musisz je zabrać do Urzędu. Może uda Ci się namówić pracownika na wizytę na parkingu i zmianę naklejki na nim .
Nonsens. Blachy powinno się zdjąć by urzędnik nakleił na nie nowe naklejki dopuszczające je do użytku. Oczywiście możesz poprosić jeśli będzie to normalny człowiek by dał naklejki i ty sam je nakleisz.
Uprzedziłeś mnie thef
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum