Wysłany: Sob Maj 14, 2011 20:51 witam serdecznie potrzebuje paru informacji od klubowiczów
dzień dobry wszystkim,szukałem info w wyszukiwarce ale pewne linki nie działają,otóz chce kupić rovera 75 1.8 lub 1.8 turbo w ostatecznosci,jeżdze vectra b 2001 125 koni na razie ale ten rover to jest kosmos normalnie.pytanie to jakie są wersje wyposażenia modeli z tymi silnikami,ile to pali w mieście(nie szybka jazda lecz spokojna),turbo drogie jak padnie?
jak jest z wyciszeniem? dzieki za pomoc choć wiem że ten temat byl walkowany 100 razy pewnie mi ktos powie zaraz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 20:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szukałem info w wyszukiwarce ale pewne linki nie działają,otóz chce kupić rovera 75 1.8 lub 1.8 turbo w ostatecznosci
1.8 120KM nie robi szału w tej budzie, do tego lubi paść uszczelka pod głowicą, 1.8T już całkiem fajnie się odpycha i pali mniej niż 2.0V6 150KM, raczej do 10l w miescie sie zmiescisz przy 1.8T.
pimpus35812 napisał/a:
pytanie to jakie są wersje wyposażenia modeli z tymi silnikami,ile to pali w mieście(nie szybka jazda lecz spokojna),turbo drogie jak padnie?
jak jest z wyciszeniem? dzieki za pomoc choć wiem że ten temat byl walkowany 100 razy pewnie mi ktos powie zaraz
tak sie sklada ze mielismy VB 2.5V6 przed 75tką, obecnie moja Dziewczyna i kuzyn maja Vectry - przed i poliftowe, generalnie nie ma co porównywać, po prostu 75tka jest pod kazdym względem lepsza. Przy 180-190km/h rozmawiamy w środku nie podnosząc głosu, z wyposażenia mozesz miec wszystko, tylko szukaj wyapsionego egzemplarza.
pozdro
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
wkoncu ktos odpisal dzieki! wlasnie chodzi i o to czy jest cicho w srodku auto jest wypas vectra juz mi sie znudzila ma te 125 kucy ale padlo mi eku raz i dziekuje wogole czesci drogie i malo miejsca w srodku kupie tego rovera na bank dzieki chyba wlasnie 1.8 turbo i wstawie my 18stki liub nawet 19stki dzieki
nie moge wiecej niz 1.8 ze wzgledu paliwka tzn nie bedzie mnie stac bo do pracy bede jedzil a mam 18km w jedna strone kupie 1.8 turbo raczej zobacze co bedzie ciekawego zeby nie kupic bubla na szybko,bo wiadomo trzeba swiece olej filtry takie rzeczy zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum