Wysłany: Pon Cze 25, 2012 10:55 [MGF]gdzie serwisować MGF Zielona Góra i okolice?
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam jestem nowym użytkownikiem i chciałem serdecznie przywitać wszystkich forumowiczów... WITAM!!!
Nie pojawiłem się tutaj przypadkowo, właśnie spełniło się moje marzenie ( dzięki mojej ukochanej żonie :)) i dokonałem zakupu MGF 1.8 VVC.
Oczywiście, od razu rodzi się pytanie gdzie takie wspaniałe auto serwisować?
Może podpowiecie, jeśli macie informacje, kto zna się na tego typu aucie w Zielonej Górze i okolicach?
Na początek mam do wymiany w aucie sprzęgło i układ hamulcowy :)
Z góry wielkie dzięki
Ostatnio zmieniony przez Radek31 Pon Cze 25, 2012 10:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 25, 2012 10:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Radek31, ja ze swoim TFem jeżdżę do Warszawy (zwykle z Trójmiasta) a Ty masz jakieś 160km do Wrocławia lub 140km do Poznania. W obu rejonach masz sporo warsztatów. A tak na marginesie... sprawdzałeś może warsztat Sewastianowicz w Głogowie? To jedyne 60km od Ciebie:
http://www.roverki.pl/czc...2Id=159&start=0
Gites, wielkie dzięki za informacje, myślałem właśnie o Wrocławiu, bo stamtąd się przeprowadziłem, miałem nadzieję jednak że będzie coś bliżej. Głogowa nie sprawdzałem, a jestem tam dość często, dlatego było by mi bardzo po drodze teraz sprawdzę na 100%.
Jeszcze raz wielkie dzięki:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum