Wysłany: Wto Cze 19, 2012 16:49 [WWW] Rozszerzenie informacji o R/MG
Witam,
Jak wiadomo, na stronie każdy model ma coś takiego jak "dane techniczne".
Niestety niema tam wszystkich danych, co by akurat było wygodne.
Tak więc jeśli ktoś posiada jakieś dane techniczne na temat jakiegoś modelu a akurat ich tam niema, to można by je tu pisać a ktoś by dodawał do tabeli.
[ Dodano: Sro Cze 20, 2012 20:21 ]
No tamta instrukcja faktycznie jest dobrze zeskanowana... to nie skanuje, lepiej nie będzie (musiałem jakąś kiepską wersję ściągnąć że tak słabo to u mnie wyglądało...)
Chętnie poszukam w swoich katalogach danych o kanciakach, mam sporo prospektów, czy materiałów z gazet, tych starych z lat '90. Na stronie roverki.pl w ogóle zero informacji o zacnych kanciakach :O
Chętnie poszukam w swoich katalogach danych o kanciakach, mam sporo prospektów, czy materiałów z gazet, tych starych z lat '90. Na stronie roverki.pl w ogóle zero informacji o zacnych kanciakach :O
Super by było
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Na stronie roverki.pl w ogóle zero informacji o zacnych kanciakach :O
Wielokrotnie ponawiałam apele i prosiłam o pomoc w uzupełnianiu informacji technicznych o autach na stronie klubowej. Nawet ktoś się zgłosił do opracowania kanciaka, ale na tym się skończyło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum