Niestety w grę wchodzi tylko fabryczne radyjko - nie chce psuć klasycznego wyglądu deski he, he. Ale ogólnie to radyjko Alpine nic nie zmieni? Czy tak jak pisał Piotrass - nie zbyt dużo.
Poszukaj tu na forum o radiu 2din robionym przez Chińczyków. Nie psuje wyglądu deski a wygląda mega bosko. W ogóle moje zdanie jest takie, że jeśli wstawisz każde radio 1din, czarne, bez krzykliwych srebrnych dodatków, błyskotek, podświetlane na czerwono-bursztynowo, będzie wyglądać b. dobrze i nie zepsuje walorów estetycznych.
Witam,
dzisiaj właśnie zamontowałem radyjko alpine. Jestem zadowolony Tylko mam problem ze sterowaniem z kierownicy - nie działa. Ktoś na forum pisał że któreś piny poprzekładał i zadziałało tylko nie pamięta które. Może ktoś wie jak to zrobić?
Dzięki wielkie. Jeszcze chciałem zapytać czy można jakieś inne kabelki odłączyć od kostki żeby przełożyć do tych pinów 2 i 3? Czy coś innego nie będzie działać? Jeżeli nie ma takiej możliwości to czy gdzieś można dostać same takie kabelki żeby wpiąć w kostkę?
[ Dodano: Pią Sie 12, 2011 14:56 ]
Albo inaczej. Według schematu od VMatas, można by przełożyć pin 1 (telephone mute) ale brakował by jeszcze jeden. Napiszcie czy coś jeszcze można przełożyć. Ja nie da rady to dokupię drugą kostkę. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum