O kolega też z Teofilowa.
Jak byś potrzebował dobrego lakiernika to wal jak dym.
Mogę polecić jednego.
A jak chcesz pogadać przy browarku to pisz na PW
1000 po znajomości tylko ze ja sam lakier dobierałem i kupowałem to co chciał i najlepsze se kupowałem bo on ze 1500 z lakierami a ja sam sobie kupiłem wszytko za 200 z kawałkiem klar lepszy kupiłem litr za 90 zł tylko ze dłużej schło wszytko i jeszcze w czwartek jadę na polerkę
[ Dodano: Pon Sty 23, 2012 00:10 ]
tu pod wlewem wspawywał mi kawałek z innego błotnika bo dziura była
heh ale nie mam klimy to dobre i to teraz planuje dorwac skórzane fotele i kanapę tylna i na wiosnę Motorek 2.2 ale tez sie zastanawiam czy dalej inwestować bo koleszka za roverka chce mi dać Honde prelude zadbaną
Jeżeli chce Ci dać prelude zadbaną to albo coś jest z nią nie tak albo się napalił na R
Bo nikt nie chce się zamieniać jeżeli z autem jest wszystko ok No chyba że masz disla a on ma już dość płacenia za paliwo przy spalaniu 2.2
nie no mówił mi że ma ja 4 lata a ma 30 lat juz i ma dosyc sportowego auteczka a tam motor jest 2 litry w gazie i nie wiem co robić a lewar nie jestem zaraz jej zrobie testy najbardziej to na progach mi zalezy zeby zdrowe były bo W rovim już wygrałem walkę z rudym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum