Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2000
Witam.
Panowie proszę o radę dotycząca doboru opon zimowych.
Moje kola letnie to alu 15' opona 195/55.
Jakie mam kupić zimówki koszt 15' 195/55 to 650zł, 14' mogę mieć po znajomości za 200zł z felgami rozmiar opon 185/65.
Czy mogę kupić te 14-stki i będzie tak auto stało jak na letnich 15-stkach?
Jaki rover ma otwór centrujący?
Z góry dzięki za odpowiedz.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 09:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakie mam kupić zimówki koszt 15' 195/55 to 650zł, 14' mogę mieć po znajomości za 200zł z felgami rozmiar opon 185/65.
Czy mogę kupić te 14-stki i będzie tak auto stało jak na letnich 15-stkach?
Dołączę się do tematu.
Ja mam zimówki 195/60/15 czy taki rozmiar opon znacznie wpłynie na prowadzenie pojazdu i jego zachowanie? Czy takie opony to dobry wybór?
Dołączę się do tematu.
Ja mam zimówki 195/60/15 czy taki rozmiar opon znacznie wpłynie na prowadzenie pojazdu i jego zachowanie? Czy takie opony to dobry wybór?
Jeździłem w zeszłym roku na takich. Trochę inaczej się prezentuje i jak śniegiem się oblepi, to przytrze czasem. Ale standardowa też przytrze. Będę na nich znów jeździł w tym roku. Spoko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum