Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Siema, mianowicie mam problem, że podczas jazdy słychać jakbym miał niedomknięte okno po stronie pasażera z przodu. Pasażer często mówi, że czuć jak wlatuje powietrze. Sprawdzałem uszczelki w drzwiach i są w porządku. Samochód przeszedł nawet ,,próbę wody" w serwisie zakładającym szyby. Mimo to dalej jest tak samo.
Sprawdzaliśmy czy samochód nie był bity, bo możliwe że odstawały drzwi, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku. Więc zostaje uszczelka okna.
Dlatego chciałem się zapytać czy znacie miejsce lub stronę www. na której mogę zakupić uszczelki do okien w drzwiach? nie uszczelki drzwi tylko uszczelki okien.
proszę o podpowiedź.
Rover 216 Si
Pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 30, 2011 18:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dlatego chciałem się zapytać czy znacie miejsce lub stronę www. na której mogę zakupić uszczelki do okien w drzwiach? nie uszczelki drzwi tylko uszczelki okien.
ojj z tym tematem pewnie będzie ciężko ja też bym przygarnął nowe uszczelki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum