Wysłany: Pią Gru 23, 2011 16:28 [Rover 620 sdi] brzęcząca skrzynia i dzwięk przy ruszaniu.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. Kupiłem Roverka 620 sdi rocznik 1998 przebieg udokumentowany 175tys km. Mam kilka z nim problemów jak wiadomo nie jest to nowe auto, a więc brzęczy mi skrzynia biegów, dokładnie drążek jak się go reką trzyma to przestaje. Druga sprawa troche jest w nim głośno myślę że jest tłumik dziurawy w okolicach przednich siedzeń. Trzecia sprawa przy ruszaniu 1,2 bieg dziwnie wyje taki dzwięk jakbym ciągnikiem się rozpędzał. Poza tym wszystko ok.
szoso: zdjęciami auta możesz się pochwalić w garażu lub w odpowiednim do tego dziale
Ostatnio zmieniony przez szoso Sro Gru 28, 2011 10:51, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 23, 2011 16:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum