A podwójna koncówka to mysle ze trzeba by obciąc sama koncówki i dospawać do tych co masz.
bo bez sensu będzie robić przejściówke z dwóch na jedną by znowu mieć dwie wylotowe.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 320 Skąd: Orzelec Duży
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 11:49
Sprawa jest taka że ja mam Ti i ma tylko jeden tłumik środkowy a i on wyleci i będzie przelot.
Dam najwyżej jakieś dwa tłumiki przelotowe , mają być 4 końcówki ulter po dwa na stronę.
Zauważyłem że wydech nawet ostatni tłumik ma bardzo duży wpływ na prace tego silnika , mam teraz niby mugen z ta wkładką bez niej jest zrywny już od dolnego zakresu obrotów a z wkładką to porażka.
Kupiłem wycinek zderzaka od r600 i mam zamiar wspawać to zagłębienie po lewej stronie mojego zderzaka bo i tak jest do malowania .
I w ten sposób mam zamiar zrobić to tak aby wyglądało jak oryginał .
Problemem jest to wzmocnienie które tam idzie , nie wiem czy można to wyciąć tzn choć wymodelować troszkę bo nic tam nie można zmieścić.
Dlatego mi jakieś fotki potrzebne .
Jakie oznaczenie modelowe ma r-type accorda V??
_________________ ford focus 1.8 tdci 115 KM(2002r) obecnie ROVER 620 Ti Vitesse 200KM(97r)(SPRZEDAM ) KONTA
KT POD 669 482 723
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum