Mam pytanie odnośne lusterek w wersji Streetwise, a dokładnie co do ich podgrzewania.
Zastanawiam sie nad kupnem tego autka i zastanawia mnie fakt, czy jeśli opisy mówią że samochód ma "elektryczne lusterka" to jest to jednoznaczne z podgrzewaniem?
Interesują mnie modele z 2004/2005 r (tak do ok 15k pln)
Wiem, że z 2005 mają podgrzewanie, ale czy z 2004 miały również czy to jedynie była opcja?
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Mikołaj S.
---
kokein
EDIT:
[te samochodziki mnie zainteresowały, znacie może ich pochodzenie, coś możecie doradzić?]
wszystkie roverki jak mają elektryczne lustra to także podgrzewane
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
wszystkie roverki jak mają elektryczne lustra to także podgrzewane
Zarowno lewe jak i prawe ? Nie mialem jeszcze przyjemnosci skorzystanie w 600tce.
O ile dobrze pamietam to w kanciaku nie mam podgrzewanych ale sa elektryczne
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Ostatnio zmieniony przez Pawkaz Pon Mar 12, 2012 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Zarowno lewe jak i prawe ? Nie mialem jeszcze przyjemnosci skorzystanie w 600tce.
O ile dobrze pamietam to w kanciaku nie mam podgrzewanych ale sa elektryczne
W Rave do 600 włącznik ogrzewania luster jest opisany jako mirror switch i posiada diodę świecącą. powinny grzać na schematach grzanie jest. Co do kanciaka to nie jestem pewny ale w coupe chyba grzały jak takiego jednego kupowałem.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum