Jakie pióra i gdzie zakupić do wycieraczek? Nie chcę kupować cały wycieraczek, a pióra muszę mieć nowe, bo stare już słabo sobie radzą ze zbieraniem wody z mokrej szyby jak i z brudem po spryskaniu. Wymiana będzie obejmować przednie i tylne pióra.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 09:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To są fabryczne rozmiary. Z autopsji wiem, że spokojnie do R200 wchodzą 51 cm u kierowcy i 48 u pasażera i takie kupuję Tył chyba też 48cm podejdą, ale to musiałbym sprawdzić. A motgum ale te tradycyjne z "rusztowaniem" a nie slimy, silencio czy jak tam one sie zwą
Czyli mimo że na poniższym wykazie standardowych piór 480mm nie ma Roverka, to spokojnie mogę wziąć 3 identyczne sztuki (na przód i na tył)?
http://motgum.com/katalog...ieraczki+480__/
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Pon Mar 16, 2015 10:18
Ja zakupiłem w kauflandzie, przejeżdżając przez Śląsk jakaś z barwami niemieckimi, taki 110cm długi pasek, pociąłem na długość starych i wsunąłem z powrotem. Działają i nie piszczą na szybie jak nie jedne Bosha albo Valeo. koszt 7 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum