Wysłany: Sob Lip 13, 2013 00:50 Rover 400, folia do przyciemniania lamp.
Witam.
Mam pytanko co sadzicie o przyciemnieniu lamp w moim Roverku?? Pasowałoby to na fabrycznym aucie?? Czy możliwe jest oklejenie lamp przednich?? Folia nie jest czarna tylko jasna i przepuszcza dużo światła. Może okleić sam tył? oceńcie i poradźcie co robić
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 13, 2013 00:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rozbierz przednie lampy i przyciemnij same wkłady bedzie duzo ładniej wygladało i gliny sie nie doczepia, co do tylnych to w oryginale wygladaja najładniej ale jak juz sie uparłes to przyciemnij same kierunki i wsteczny
Naklej folię, to będziesz widział. Zrobisz zdjęcia, ocenimy. Najwyżej zerwiesz. I tak mniej będzie to kosztowało niż mandat jak się miśki przyczepią. Według mnie pasują przyciemniane światła do takiego koloru lakieru.
Tył zrób na czerwono. Zaraz w PS ogarnę i pokaże Ci jak wyszło. Przód też lekko przyciemnię.
Frydrys, możesz powiedzieć coś więcej na temat przyciemnienia wkładów? Nie spotkałem się z tym na forum.
U mnie na czerwono nie świeciły, miałem folię, ale ją zerwałem, bo przy pozycyjnych zaczęła się odklejać. Nie ma sensu także zaklejanie samego kierunku i wstecznego, tez długo nie wytrzyma.
Teraz chcę pomalować i mam nadzieję, że na czerwono nie będzie dawało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum