Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 11:04 [forum] Działanie szybkiej odpowiedzi
Dlaczego jak piszę w szybkiej odpowiedzi pod czyimś postem to nie wstawia nowego postu tylko edytuje mój powyżej czyjejś odpowiedzi?
To tak ma być, czy może jakiś bubel nam się wkradł?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 11:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
już jest Ok choć nic nie zrobiłem nawet nie wyłączyłem przeglądarki ani nie czyściłem tymczasowych plików.
[ Dodano: Sob Wrz 01, 2012 23:39 ]
MaReK napisał/a:
Szybka odpowiedź (przynajmniej u mnie) znajduje się na końcu wszystkich postów.
Nie powinno jej być pod żadnym innym wcześniej.
U mnie też jest na końcu lecz edytowało mi post który był nad dwoma odpowiedziami na niego
MG TF 160 srebrny pocisk
wskaż post w którym to się działo.
Może biorący udział w dyskusji użytkownik wyedytował post przed wysłaniem Twojego.
Wtedy nadpisując post do bazy forum uznało, że Twój post jest ostatni (czyli ten przed jego postem) i zamiast dodać nowy post dołączyło do starego posta. Jednak po takim zabiegu w poście miałbyś adnotację "Dodano...". Innej opcji nie ma Szybka odpowiedź jest zupełnie w innym miejscu niż przycisk edytuj
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MG TF 160 srebrny pocisk
Sam sugerowałem Markowi aby znajdowało się pod z prostej przyczyny. Jesli będzie znajdować się nad to użytkownij zjedzie do pola szybkiej odpowiedzi napisze posta i nie zwróci nawet uwagi na podobne tematy, a tak zjeżdżając do odpowiedzi zauważy podobne tematu i całkiem możliwe, ze go zainteresują i zamiast od razu dodać posta najpierw przejrzy podobne
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Jak ktoś dokładnie wie czego szuka i na jaki post odpowiada to faktycznie może przeszkadzać ale ta opcja jest głównie dla szukających pomocy w działach porad technicznych i gdy będzie na dole większość jej w ogóle może nie zauważyć no ale to tylko moje zdaniem mam nadzieje, ze warna nie dostanę
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Fajnie by bylo gdyby mozna bylo edytowac tytuly postów. Dowolnie i kazdej chwili przez osoby upowaznione, np z regionu. Nie wiem czy ejst taka opcja ale kilak razy juz o tym wspominalem nikt nie udzielil mi odpowiedzi. Np w dziale slaska jest post o nazwie skask w ktorym jest info o spocie z zeszlego roku. Mozna by bylo go przemianowac jako ogolny panel dyskusyjny dla regionu. Gdzies gdzie mozna wpasc powiedziec hello innym i podyskutowac, gdzies gdzie w tytule byla by nazwa Grupa Ślask- i po myslniku mozna by bylo edytowac to dodajac aktualne informalcje np daty spotó, zjazdów i inne wazne informacje, bo wiekszosc i tak eni czyta kilka stron wczesniej forum poto by sie czegos dowiedziec lub moze przeoczyc info o jakies waznej sprawie. Fajnie by bylo gdyby osoba majaca takie uprawnienia ze skaska miala tez mozliwosc wysylania PW do wiekszej ilosci osob niz tylko 1. Wiąże sie o z tym ze mozna wieksza ilosc uzytkowników poinformowac o jakims zadarzeniu czy pomysle bo tez lwia zcesc nei chodzi lub eni wie ze cos sie dzieje...
Fajnie by bylo gdyby mozna bylo edytowac tytuly postów.
Nie wiem czemu piszesz o tym akurat w temacie o "szybkiej odpowiedzi"?
gandi84 napisał/a:
Dowolnie i kazdej chwili przez osoby upowaznione, np z regionu. Nie wiem czy ejst taka opcja ale kilak razy juz o tym wspominalem nikt nie udzielil mi odpowiedzi.
Taką opcję mają administratorzy i moderatorzy. Przez jakiś czas może ją zmienić autor tematu. Nie bardzo rozumiem, dlaczego ktoś inny miałby uzurpować sobie prawo do czyjegoś tematu?
gandi84 napisał/a:
Mozna by bylo go przemianowac jako ogolny panel dyskusyjny dla regionu. Gdzies gdzie mozna wpasc powiedziec hello innym i podyskutowac, gdzies gdzie w tytule byla by nazwa Grupa Ślask- i po myslniku mozna by bylo edytowac to dodajac aktualne informalcje np daty spotó, zjazdów i inne wazne informacje, bo wiekszosc i tak eni czyta kilka stron wczesniej forum poto by sie czegos dowiedziec lub moze przeoczyc info o jakies waznej sprawie.
Tak działa podforum "Spoty lokalne". Wpisujesz temat i rozpoczyna się dyskusja. Kiedy staje się nieaktualny, zakładasz nowy i tam toczy się dyskusja. Stary temat można zawsze zgłosić do zamknięcia.
gandi84 napisał/a:
Fajnie by bylo gdyby osoba majaca takie uprawnienia ze skaska miala tez mozliwosc wysylania PW do wiekszej ilosci osob niz tylko 1.
Z pewnych względów skrypt daje możliwość wysłania masowej korespondencji do wybranych grup tylko administratorom forum.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum