Chciałbym żeby radio nie kosztowało bóg wie ole i nie musi mieć tych bajerów typu TV czy navi jednak mam pare kryterii które biore pod uwagę.
1. zachowanie klimatu (stylistyka i dopasowane podświetlenie)
2 sterowanie z kierownicy
Co myślicie o tym Peiyingu. Martwi mnie troche jego słaba moc
[ Dodano: Czw Paź 25, 2012 23:11 ]
jeśli macie swoje propozycje rAdia przeznaczonego do 75 piszcie!!
_________________ Gawor
Ostatnio zmieniony przez Jarcun Nie Paź 28, 2012 08:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 25, 2012 22:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ojciec miał takie duże 2 dinowe Pioneera.
Bardziej drażniło niż dawało radości ze słuchania muzyki...
Włączało się długo (z minutę), czasem potrafiło się zawiesić w czasie włączania i wtedy trzeba było wyłączyć silnik i włączyć ponownie aby radio zrestartować.
Nie miał opcji mute więc trzeba było kręcić tą gałką by wyciszyć (w dodatku chyba z 5 obrotów trzeba robić aby zamilkł).
No i nie miał przycisku wyłączania czy chodź by wygaszania ekranu, drażniące jest jak się jedzie po ciemku a to radio cały czas świeci.
w tym peiyingu jest mute , multicolor i wyłączanie wyświetlacza. Czytałem recenzje o tym radio i wszystko super ale podobno najsłabszym elementem jest jakoś dźwieku.... a przecież o to w tym wszystkim chodzi. Poza tym nie wiem czy tam po wysunięciu wyświetlacza nie przeszkadzała by roverowski daszek nad radiem???!!!
Dwa różne radia. Sony 2Din, Pinpong wysuwany, teoretycznie bardziej podatny na uszkodzenia.
Moc w radiu i tak nie jest większa niż 17W. Z dwojga złego lepiej sony.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Wadą 2din o ile nie jest wyciągany panel będzie ryzyko kradzieży, sam się zastanawiałem czy do siebie wrzucić coś na 2din ale bym wtedy musiał jakieś zaślepki porobić coby nie kusiło.
Fajnie mieć dedykowany sprzęt bo nie psuje wewnętrznego design... duża kasa ale warto to przemyśleć.
[ Dodano: Czw Lis 01, 2012 18:38 ]
aha i z tego co się dowiedziałem peiying ma analogowe sterowanie z kieroznicy takze nie ma problemu żeby to przerobić......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum