Wysłany: Sob Gru 15, 2012 22:04 [R416]Czy jest jakiś czujnik od ssania ??
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam tak jak w temacie czy jest jakiś czujnik odpowiedzialny za ssanie w roverze?? Chodzi oto że auto ma problem z rozruchem jak postoi (pod chmurką)
Auto stojąc w garażu odpala bez problemu lecz gdy postoi dłużysz czas pod chmurką (zima) nie chcę odpalić. Czy ewentualnie może jest jakiś inny problem o którym nie wiem.
Miał ktoś taki problem?? Proszę o poradę
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za tzw.ssanie jest odpowiedzialny czujnik temperatury. Ale pierwsze sprawdż układ zapłonowy (cewka, przewody WN) Najlepiej w ciemności, jak jest wilgotno zobacz czy gdzieś nie skacze iskra.
Witam ktoś może mi napisać który czujnik temperatury jest odpowiedzialny za ssanie i gdzie jest umieszczony?? bardzo ta informacja jest pilna dla mnie ewentualnie na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum