Witam wszystkich, jak to zwyczaj nakazuje chcialem sie przywitac poniewaz niedawno stalem sie posiadaczem Roverka 75 Dodam ze jest to moj pierwszy samochod wiec bede troche gnebil ludzi z Warszawy i okolic o jakies porady i pomoce
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 28, 2013 13:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A bardzo chetnie zjawie sie na spocie ale najpierw musze doprowadzic R do ladu i skladu no i poszukac mechanika ktory by to ogarnal w miare szybko i tanio
TO tym bardziej przyjedz na spota, to poznasz najlepszego magika od R, MG LR doktora Mariana we wlasnej osobie, ale nie wiem czy na najblizszy spot sie wybierze ekipa, bo po urodzinach w KRK, moze juz brakowac sil
Zajedz to wiele sie dowiesz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
snookie siemasz, na początek to uzupełnij profil swój, dopisz więcej informacji o swoim aucie i może wypełnij garaż zdjęciami W następnej kolejności przyjedź na spota. Poznasz ludzi, którzy w mniej lub większym stopniu pasjonują się marką MG/Rover Jak już Ci się spodoba i stwierdzisz, że atmosfera może być, to dołącz do Klubu.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ok jak znajde chwilke to opisze dokladnie co i jak a jest sie czym pochwalic bo mam rarytasik w postaci manualnej klimy i chyba najubozszego wyposazenia Zdjecia postaram sie wrzucic ale to juz na spokojnie jak pogoda sie ustabilizuje a na spot to tak jak pisalem, przyjade jak doprowadze samochod do urzytku bo dzisiaj wyladowal na male grzebanie do mechanika
Zła kolejność
Najpierw przyjeżdżasz na spota, a potem dopiero jedziesz do wskazanego przez spotowiczów mechanika Spotowicze znajdą Ci wiele ciekawych usterek oraz rzeczy do poprawy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Ja wole oszczedzic sobie nerwow i nie robic kompromitacji z siebie i samochodu a poza tym najpierw musze jakos dojechac a w obecnym stanie strach jest wyjezdzac
Nie przesadzaj Połowę ogarnia się na spocie, drugą połowę ogarnia wujek Marian
Już nie przesadzaj, że taka ruina Ci się trafiła. Przy odrobinie chęci i nakładów finansowych możesz ją sobie doposażyć... nie wiem czy klimatronik to tak hop siup, ale inne moduły możesz
Nie no oczywiscie prosze moje posty potraktowac troche z przymruzeniem oka owszem mam do zrobienia kilka rzeczy ale to normalne na naszych pieknych drogach jest kilka mniejszych problemikow o ktore napewno bede Was prosil jak pojawie sie na spocie Ja jestem zadowolony ze swojego samochodu tym bardziej ze to moj pierwszy wiec nie ma co narzekac tylko pucowac i pielegnowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum