Wysłany: Sob Mar 09, 2013 11:40 [rover 75] na szrocie
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam ostatnio pomykałem do malborka i katem oka uwarzyłem z na szrocie stoi niebieski rover 75 zewnątrz jest cały ,jest to na drodze 22, w stronę malborka ,wyjeżdżasz z Tczewa starą 1 i na Malbork na drogę 22 wjazd na wiadukt ,i za wiaduktem po lewej stronie jakieś 800 m jest szrot.
_________________ R.R.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 09, 2013 11:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak by niektórzy od nas z forum wpadli na ten szrot to by wyglądało jak wigilia w Radomiu
Jak większość ludzi, nie tylko z forum... kwestia jedynie asortymentu
Nie powiem, sam bym też pobuszował po tym placu... doposażyłbym sobie sandała, że ho ho
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Fajny szrot Ja bym zorganizował coś w stylu "wojny na złomowisku" pod patronatem ROVERki, może dało by się złożyć jakieś jeżdżące egzemplarze Można by było korzystać z działu porad technicznych na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum