Wysłany: Czw Mar 28, 2013 21:46 [MG ZR 2.0 IDT] Amortyzatory czy sprawne?
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam, mam takie pytanie poniewaz nawinela mi sie okazja kupna 4 amortyzatorow od mg zr 2.0 idt oto linki http://otomoto.pl/mg-zr-C28292460.html jednakze widac, ze kolo jest wygiete;p sprzedajacy zapewnie ze amortyzatory przy kolizji nie zostaly uszkodzone? czy jest to mozliwe? czy to dobry pomysl aby montowac takie amortyzatory? czy raczej wiaze sie to z niebezpieczenstwem za komplet liczy sobie 230zl oplaca sie?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 28, 2013 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no wlasnie pytalem sie o to kolo tyl ale mowil ze amrotyzatory sprawdzone itd mysle ze lepiej takie cos kupic bo koles naprawde wporzadku niz od jakiegos cwaniaka;p
Mam szybkie pytanko w kwestii amortyzatorów. W większości aut Amory ze springami w PB są inne niż w Dieslach. W rowerkach też tak jest, że komplet amor +sprężyna jest inna w idt niż w pb?
nie do końca się zgadza
było już o tym nie raz i nie dwa, różnica jest tylko w samych sprężynach, amory są takie same
sam się o tym przekonałem szukając amortyzatorów dla siebie
no chyba postaram sie o ta gwarancje biore wiecej rzeczy bo i lampy przod komplet za 140 i tyl za 80zl wiec mozna sobie dodac pakiecik w malej cenie czyli z tego co mowicie to mozna kupic amory z benzy ktore sa o wiele tansze i skombinowac tylko jakies sprezynki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum