Witam Was Wszystkich. Pokażę i tutaj Swojego R75.
Autko z niespodziankami, niestety finansowymi ,ale teraz jest OK i pomimo marudzeń matki, że dużo pali i to jest auto dla Prezesów raczej nie oddam go w inne ręce. Chyba, że życie potoczy się inaczej.
Wszystkie roboty opisane w garażu a w skrócie:
- silnik
- zawias
- układ chłodzenia
- i tzw. pierdułki
Zamieszczę kilka fotek pokazujących moją "bestię" przed i po lekkich zmianach
Zmieniłem w nim felgi na 18", 15" oryginały zostały jako komplet zimówek, pomalowałem grill na czarny mat, zmiana tłumika z końcówką owalną i dodanie blaszki ryflowanej nad tłumik taka mała stylistyka wzorem MG ZT ale pięknie wygląda, oraz zrobienie świecących kierunkowskazów.
Do zrobienia zostało:
- VIS
- czujnik ABS
- i znalezienie przyczyny wibrowania auta po przekroczeniu 100km/h (sprawdzenie podpory półosi prawej)
- audio
- i zapewne jeszcze coś się będzie kombinować
A oto i fotki
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 10:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ciekawy kolorek żaba daje do myślenia opcję z kierunkami też już mam u siebie tylko że mi sie świecą żarówki od kierunków a jak bym chciał to wkładam obok żwykłą W5W i też sie może świecić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum