Wysłany: Wto Maj 28, 2013 17:57 [ R220 TD ]Co ze sklepem TomaTeam.pl
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam , nie bardzo wiedzialem gdzie ten temat napisac. Zamowilem 4 dni temu w sklepie TomaTeam.pl 2 wahacze za pobraniem , zalezy mi na szybkiej wysylce poniewaz konczy mi sie przeglad . Pisalem 2 maile do sklepu kiedy moge spodziewac sie przesylki jednak bez zadnego odzewu z ich strony i zastanawiam sie czy na Allegro nie zamowic? Zamawial ktos w tym sklepie cos ostatnio?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 28, 2013 17:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zadzwoń a nie pisz. Ja zamawiałem jakieś 2tyg. temu. Towar też otrzymałem w przeciągu 2 dni. Tomateam, te jest na allegro.
tak tylko dzwoniąc nie masz żadnej podkładki, ja ze wszystkimi sprzedającymi piszę maile, ja mam czarno na białym, sprzedawca ma czarno na białym co i jak, jest XXI wiek, mail to podstawa zakupów na odległość.
Tomateam, jest ok.
Jak coś zamówisz, wypisując dane, dostaniesz maila potwierdzającego zakup. W niedalekim czasie drugiego maila z informacją o sposobie zapłaty jaki wcześniej wybrałeś.
Ja kupywałem nie jedno, zawsze dostałem. Też pisałem maile. Ale nie pamiętam czy była odpowiedź.
Niedawno cos zamawialem mailowo i tydzień czekałem na odpowiedź, tez juz myślałem, że nie wyślą. Łącznie z 2 tygodnie czekałem i do tego źle zaadresowali
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum