Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Postanowiłem wymienić w swoim R214 Si przewody, kopułkę i palec (jak w temacie) ale napotkałem kilka trudności stąd ten post. Wyczytałem, że do mojego modelu 1,4 16V najlepiej pasować będą przewody NGK RC-RV415 (tu wielkie dzięki za wcześniejsze wpisy ) Jednak co do reszty elementów mam już drobne wątpliwości bo co do kopułki to nie mam większych zarzutów (na zdjęciu wygląda całkiem zupełnie jak w moim) to co do palca to zauważyłem, że w moim R214 Si jest on mocowany na śrubę natomiast u mojego zaopatrzeniowca jest palec nasuwany. Stąd prośba do Was! Możecie polecić jaka kopułka i jaki palec rozdzielacza jest najlepszym wyborem? (marka i jakiś nr identyfikacyjny)
Domyślam się, że pewnie w jakimś poście była już o tym mowa i po prostu uszedł on mojej uwadze ale chyba przyda się wszystkim sprecyzowana taka informacja.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 23:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum