Wow, jeśli by Ci się chciało to byłbym Ci bardzo wdzięczny. Oczywiście za paliwo bym Ci oddał no i za fatygę też byśmy się jakoś dogadali.
Widzę z Twojego opisu, że masz taki sam silnik w swoim Rover'ku to miałbyś jakiś punkt odniesienia co do stanu samochodu i zimną głowę, bo wiesz jak to jest z kupowaniem samochodu . Człowiek się napali i żadnych wad nie widzi
Umowie się z gościem na środę po południu. A na razie daj mi twój numer. Wyślij na PW
Mam taką samą pojemność ale w R jest mniejsza moc 177
[ Dodano: Sro Sie 28, 2013 10:06 ]
Byłem wiec opiszędla wszystkich co wiem:
1. Pęknięta deska na środku
2. Odpadajace obramowiki klamki z tyłu
3. Boczki z tyłu miejscami mają uszkodzona tapicerkę
4. Błąd silnika świeci i poduchy (podobno sonda) ale spalanie w normie wiec nie wiem
5. Do jedej sondy widziałem ze jest podpięta dodatkową masa (nie wiem o co chodzi)
6. Malowana maską i cały prawy bok. Maska do 700 mikronów, drzwi do 270
7. Naprawiany próg za kierowca do 1700 mikronów
8. U kierowcy brak w karmie miejsca na kluczyk u pasażera teżnie ma.
9. Xenon świeci brzydko, coś pod fiolet
10. Nie działa tempomat (podobno, nie miałem okazji sprawdzić )
11. Szyba z przodu i z tyłu wymieniona
12. Po wyłącznie zapłonu włączają się wycieraczki (miałem tak u siebie jak grzebalem przy radiu)
13. Czujnik deszczu nie sprawdzony, facet nie wie czy działa
14. Samochód dostał strzała w d..pe w bagażniku świeże środki konserwacyjne
15. Malowanie komuś nie za ładnie wyszło. Z przodu lakier łuszczy się. Malowanie słabo schowane pod listwę na drzwiach
16. Założony filtr stozkowy i w ssamochodzie dosyć głośno wyje, buczy
Bardzo bardzo dziwne było dla mnie, że nie mogłem się przejechać, tylko z tyłu musiałem siadać wiec zawieszenia nie sprawdziłem. Filtr stozkowy dość zagluszal prace silnika wiec nie za bardzo szlo posłuchać
Na plus musze powiedzieć zże ma działające składające lusterka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
chciałem bardzo podziękować, za wyczerpująca rozmowę telefoniczną (22 min 40 sek ) zostało mi wszystko opowiedziane, i przedstawione. Zaoszczędziłem 2x 400km aby zobaczyć to, co opisał rafalmis1,
Przy okazji mogłem zadać parę ważnych dla mnie pytań jest bardzo mile zaskoczony forumowiczem
Srebrny mi sie tez podoba, ale wedlug mnie bez 20 tysi nie ma co podchodzic, wiec nie wiem czy taki zabojczo tani (do oplat 19% ? + ubezpiecznie + ewentualnie rozrzad, gaz, naprawy - chodzby tylni zderzak odmalowac, a do tego manual wiec bralbym poprawke jeszcze na wysprzeglik). Juz byl o nim temat ale nikt nie opisal jak prezentuje sie na zywo- sam jestem ciekaw, tym bardziej ze swietne wyposazenie.
Czarnego wrzucilbym do tematu z autami na ktore trzeba uwazac, skoro tak rzetelnie sprawdzony i opisany.
Czy mi się wydaje, czy ten srebrny ma z tyłu i elektryczne otwieranie szyb i korbki?
Chodzi o akcyzę bodajże 18,6% od wartości pojazdu przy silniku powyżej 2000cm + resztę opłat, więc faktycznie to wyjdzie niemało. Choć za ten rocznik bo pewnie chodzi o rok rejestracji opłaca się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum