Ostatnio takie tematy są w modzie, ale nie sposób przejść obojętnie wobec pomocy innych klubowiczów.
Tak więc chciałem bardzo serdecznie podziękować użytkownikowi MaReK za wielokrotną pomoc przez ostatni tydzień, za pierwszym razem porady telefoniczne, a wczoraj (przejazdem bo przejazdem) za podjechanie i ocenę sytuacji i dalsze porady
_________________ Pozdrawiam,
pelson91
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 04, 2013 09:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Lista rzeczy które wypadałoby zrobić się wydłuża, bo znów stuka zawieszenie z przodu.. Klimy nie zrobiłem jeszcze, bo nie mam na razie potrzeby korzystania z niej, ale jeżdżę bez sprzęgła klimy więc tak czy siak klima mi się nie załączy nie wiem, czy widziałeś, jak wyglądało ono po owym "smażeniu" w Legionowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum