Wysłany: Sob Lis 02, 2013 01:15 [R75] Nie zamyka się klapka od zapalniczki.
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Mam problem z zapalniczką. Po otwarciu nie mogę jej zamknąć. Raz na ok. 20 prób się udaje. Miał ktoś już taki przypadek? Jak to wymontować żeby nic nie uszkodzić?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 02, 2013 01:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mialem taki przypadek niestety moje zdolnosci manualne doprowadzily do ulamania sie zamkniecia i musiale kupic nowa prawdopodobnie spadla jedna ze sprezynek ktore tam sa najlepiej chyba bedzie wyciagnac cale gniazdo zapalniczki i sie z tym pobawic mi sie nie chcialo i efekt byl jak wyzej.
Wysłany: Sob Lis 02, 2013 15:41 [R75] Nie zamyka się klapka od zapalniczki.
jakiś czas temu miałem podobnie,nie wiem jaki to ma związek ,być może to przypadek ,ale wypiąłem i założyłem z powrotem maskownicę przycisków grzania foteli, rolety ,esp i o dziwo to pomogło zapalniczka się zamyka za każdym razem
Być może jakiś paproch podszedł i tyle ...
miałem to ustrojstwo w ręce , rozmontowałem wszystko, ale z całej tej czarnej obudowy, nie udało się nijak wyciągnąć zapalniczki, chyba że ktoś ma jakis sposób
wyciągnąć radio, odkręcić panel sterowania nawiewem, wyciągnąć maskownicę gdzie są lub nie ma przyciski od grzania foteli itp. i ostatecznie wyciągnąć resztę czyli cały dół (popielniczka, zapalniczka, uchwyt na kubek)to jest całość przynajmniej tyle wiem ja
jak nie możesz zamknąć klapki to mógł Ci się połamać taki zatrzask wielkości połowy paznokcia. Taki kołeczek na trójkącie. Jest on po lewej stronie zapalniczki i jeździ razem z zapalniczką gdy się wysuwa lub wsuwa. Zamknięcie zapalniczki następuje gdy ten zatrzask zaczepi się z.. czymś, nie pamiętam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum