Co mają przyciemnione szyby do noszenia dresów.. to tak samo jak gleba? też dres? Duże felgi, niski profil? też dres? Lampy soczewkowe czy co tam jeszcze? Można by pod to podpiąć każdą modyfikację zew. tak naprawdę...
PS. Lubie założyć dres - dres spoko jest
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dla mnie przyciemniane szyby to jedna z cech wieś tuningu i nic tego nie zmieni. Zwłaszcza szyby przyciemnione tylko na tyłach samochodu - WTF?!? Jesteś kozak to obłóż folią wszystkie szyby, jeśli nie - to wygląda to tragicznie. Dla mnie nie ma najmniejszego sensu.
Jeśli uważasz, że poprawiasz stylistykę fury, bo lepiej wygląda jako bryła... hm... Przeczytaj raz jeszcze mój pierwszy akapit powyżej
Cytat:
Co mają przyciemnione szyby do noszenia dresów.. to tak samo jak gleba? też dres? Duże felgi, niski profil? też dres? Lampy soczewkowe czy co tam jeszcze? Można by pod to podpiąć każdą modyfikację zew. tak naprawdę...
PS. Lubie założyć dres - dres spoko jest
Na razie jeszcze o glebie czy felgach nic nie mówiłem więc spokojnie. Oceniaj moje wypowiedzi po tym co napisałem, a nie po tym czego Ty się domyślasz. Innymi slowy nie wciskajcie w moje usta słów, których nie wypowiedziałem.
Ja też noszę dresy, ale dobrze wiemy, że nie chodzi o ubiór a o styl bycia o podejscie do niektórych spraw. Dres masz na nogach, ale dres możesz mieć tez w głowie. Chodzi o to drugie
Cytat:
to że jeździsz roverem, to znaczy, że nie stać Cie na chociażby Audi czy BMW? beznadziejne stereotypy.
Oceniaj mnie po tym co napisałem/powiedziałem a nie po tym czego Ty się domyślasz. Jak narazie nic jeszcze o BMW czy Audi nie napisałem. Odpowiedź uważam za niebyłą.
Wyraziłem swoją opinię i swój gust. Ty to nazywasz pouczaniem? Ile Ty masz lat żeby nie kumać takich rzeczy?
- Nie trzeba mieć doświadczenia żeby móc powiedzieć, że coś wygląda dobrze albo źle.
- Ale trzeba mieć doświadczenie żeby ocenić czy coś zostało zrobione dobrze albo źle.
Elementarne zasady czytania ze zrozumieniem się kłaniają. Kurde naprawdę musimy schodzić do takiego poziomu rozmowy?
Cytat:
pbskarpy, proszę Cię abyś nie stosował obraźliwych porównań.
Jak na razie nikogo jeszcze nie obraziłem i nie mam zamiaru. Podałem na razie pod wątpliwość poczynania autora tematu, zapytałem...
Cytat:
Bo się w środku grzeje... czy po prostu nosisz dresy?
A gdzie Ty się tej arogancji dopatrzyłeś chłopaku? Usłyszałeś ton mojego głosu... moich myśli?
Cytat:
oczywiście, można powiedzieć podoba mi sie, nie podoba mi sie, ale dopisywać całą ideologię i jakieś głupie stereotypy?
Nie nazwałbym tego ideologią, tylko zwyczajnym posiadaniem argumentów. To znaczy, że jeżeli ktoś zapyta się mnie "dlaczego to a dlaczego tamto?" to mu po prostu to powiem "dlatego, że..." Ot cała "ideologia" Ale jeżeli posiadanie argumentów chcesz nazywać ideologią... spoko.
Cytat:
zdecydowanie, zwłaszcza regulaminu
Rozwiń proszę chłopcze.
Cytat:
na Twoje własne życzenie
Jak na razie żadnego życzenia jeszcze nie wypowiedziałem. Ale teraz mogę. Proszę Cię naucz się czytać to czarne, a nie to białe
Pozdro. Nie wiesz że jak przyciemnisz szyby z tyłu i zaparkujesz np na 2 godziny tyłem do słońca przy 30-40 °C to po wejściu będzie w miare lajt a bez ciemnych szyb piekarnik
Druga sprawa 90% nowych samochodów ma ciemne szyby ... z tyłu bo na tyle pozwalają przepisy i zdrowy rozsądek . Sam posiadam grand vitarę 2011/12 z tyłu fabryczna smoła i co to ma być fabryczny wieś tuning? Przyznam tam są szyby przyciemniane piecowo w zrce mam folię gdyż nie opłacało by się kupywać kompletu nowych szyb i wrzucać na piec
Komplet nowych szyb 1400-1600zł ± piecowe przyciemnianie kompletu podobna cena 1000-1500
A szkoda było mi się bawić jak mają wpaść z poliwęglanu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A gdzie Ty się tej arogancji dopatrzyłeś chłopaku? Usłyszałeś ton mojego głosu... moich myśli?
Cytat:
oczywiście, można powiedzieć podoba mi sie, nie podoba mi sie, ale dopisywać całą ideologię i jakieś głupie stereotypy?
Nie nazwałbym tego ideologią, tylko zwyczajnym posiadaniem argumentów. To znaczy, że jeżeli ktoś zapyta się mnie "dlaczego to a dlaczego tamto?" to mu po prostu to powiem "dlatego, że..." Ot cała "ideologia" Ale jeżeli posiadanie argumentów chcesz nazywać ideologią... spoko.
Cytat:
zdecydowanie, zwłaszcza regulaminu
Rozwiń proszę chłopcze.
Cytat:
na Twoje własne życzenie
Jak na razie żadnego życzenia jeszcze nie wypowiedziałem. Ale teraz mogę. Proszę Cię naucz się czytać to czarne, a nie to białe
póki co błysnąłeś rozumieniem tekstu czytanego co do reszty to szkoda cytować i dyskutować, rzeczowe argumenty to nie Twoja domena
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum