To gratuluję zakupu ale sprawdź czy przypadkiem tylne lampy nie są różne.
Od R200 zdaje się są ciemniejsze (zdjęcie tyłu)
Emblematy jakieś non stock i ten znaczek ZR - porażka.
Wydaje mi się, że tylna klapa wymieniana.
Blacharsko zadbany/odnowiony (oby nie po przygodzie)
Pochwal się autkiem na forum.Raz jeszcze gratuluję i do przdu!
frozen, szukaj dalej - nie poddawaj się.
PS. WildChild, podasz na PW albo tutaj kod koloru? Wydaje mi się, że to nie jest TrophyBlue JFV, a wersja Donington (o ile taka kiedykolwiek była)
Ok to w takim razie za ile odsprzedaż? :D
Nie no żartuję, szkoda bo poluję na 160 w takim kolorze, ewentualnie jakiś zielony Le Mans <3
Jak już przetestujesz to bardzo ciekawi mnie spalanie LPG i czy jest duża utrata mocy, czekam na jakąś recenzję
wiesz co - u mnie narazie do wymiany są prawdopodobnie kable i cewki, zmiana świec oraz gaz do regulacji bo na gazie strasznie szarpie i strzela w dolot no i na trasie do domu, 260km z czego połowa po autostradzie (gdzie go nie oszczędzałem ) spalił 12/100. Kod koloru chętnie podam, ale gdzie go znaleźć??
Z tego co powiedział mi poprzedni właściciel to była przygoda parkingowa w przedni lewy błotnik, ale odnowione ładnie nie widać praktycznie. A tak to tylko pare odprysków na lakierze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum