Witam jako że już zbliża się czas na kupno samochodu i tu Roverek jest chyba najlepszym "znów" kandydatem mam takie 2 sztuki.
Czy jest sens iść w diesle w tym wieku ?
Chciałbym kupić samochodzik tani w utrzymaniu i mało palący.
Już niedługo rodzina się powiększy więc wydatków będzie multum innych.
Myślałem też nad 1.6 i założeniem gazu ale wyjdzie to już drożej.
luk7, lepiej poczekać jak teraz nic nie ma niż brać auto od handlarza z niemożliwym przebiegiem, a więc wszystko w tym aucie może być nie tak, nie bądź kolejnym naiwnym kupującym od "mirka"
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Cze 17, 2014 08:50
https://www.google.pl/sea...chrome&ie=UTF-8 jakis handlarz częsci do roverków i roverków, dziwnie słabej jakosci te zdjęcia, jakby był igła to by ktos podejrzewam lepszej jakosci wstawił? moze i wart obejrzenia ale poszukalbym najpierw kogos miejscowego zeby zerknął
luk7, jeśli pasuje ci taka wersja wyposażenia to auto nie wygląda źle. Akurat ten egzemplarz to chyba najuboższa wersja jaka była produkowana. W innych ogłoszeniach ten handlarz ma pełno takich "golasów" z najmniejszymi silnikami, które widzę stoją już nawet nie miesiącami a latami. Jak zejdzie o 500 zł to warto.
https://www.google.pl/search?q=507-056-700&oq=507-056-700&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 jakis handlarz częsci do roverków i roverków, dziwnie słabej jakosci te zdjęcia, jakby był igła to by ktos podejrzewam lepszej jakosci wstawił? moze i wart obejrzenia ale poszukalbym najpierw kogos miejscowego zeby zerknął
Jeden z pierwszych linków kieruje na roverki.pl warsztaty. opinia ostatnia z 2012 generalnie same pozytywne że ktoś kto zna sie na Roverkach. W tle na fotkach stoi ZS jak dobrze widzę. Wiec może nie taki zły handlarz jak sie utarło
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Cze 17, 2014 10:14
longer86 napisał/a:
Wiec może nie taki zły handlarz jak sie utarło
nie mówię że nie ale naprawde jakies słabe foty tego 45, dlatego moze ktos neich zerknie jak moze z okolic, kolega ma z Wawy kawalek, poza tym to sa opinie osob ktore kupily czesci a nie auto
Golas ? felgi bym dokupił bo te kołpaki do nowej wersji nie pasują w ogóle.
Z wyposażenia to co taka 45'tka mogłaby jeszcze mieć oprócz AC ?
Szukam fajnej 45'tki ale ciężko, niemoge nic znaleźć fajnego
Jeśli ktoś ma bliżej mógłby zobaczyć tą 45'tkę ?
Interesuje mnie również Roverek 25 5d. jeśli byłby w fajnym stanie z rocznika 2003-2005.
_________________ był 214i | jest R45 lift 2004r. |
Z wyposażenia to co taka 45'tka mogłaby jeszcze mieć oprócz AC ?
Właśnie alufelgi, klimatronik, światła przeciwmgielne, skórzaną kierownicę i fotele, czujniki parkowania, sterowanie radia z kierownicy, nawet szyberdach ale to rzadko. Zdjęć tylnych siedzeń w tym ogłoszeniu nie ma, ale zapewne z tyłu są otwierane szyby na korbki. Jak jesteś z Warszawy to jest tam fajny polift, z ceną do ostrego zbicia. W Płońsku i Radomiu są fajne egzemplarze. Nie ma co narzekać bo i tak wybór w Twojej okolicy jest duży
Tą z Płońska to już z pamięci kojarze że taka stoi.
Z tym że stoi dłuuugo, w sumie można pojechać zobaczyć nic nie trace ale zaraz nam się rodzina powiększa czy biała tapicerka dla maluchów to jest to ? muszę tez patrzeć pod tym względem bo nieogarne się z praniem jej.
Fajnie wygląda niepowiem, ale jak na moje dostała w przód
Jeśli chodzi i reszte poliftów :
1 - Stoi już bardzo długo o komisie Dudki różne opinie krążą
ale wizualnie to co bym chciał
2 - to program" MAMY CIĘ "? za takie wyposażenie i rok - wygląda wizualnie świetnie(oprócz zderzaka tył) ale chyba silnika niema.
3 - Jasny środek ale skóra , cena troche nie przesadzona ? - ogłoszenie wisi z kwietnia chyba juz nieaktualne.
5 - chodziło Ci zapewne o tego Roverka z Radomia szkoda że benzyna.Musiałbym liczyć gaz z 2,5k nieda rady
Zgubiłeś gdzieś nr 4
Wśród diesli obecnie z poliftów moim faworytem jest ten z Płońska (są 2 ogłoszenia, teraz pojawił się w trochę podpicowanej wersji na allegro z poprawionym tylnym zderzakiem) i srebrny z Warszawy za 14900 zł, którego nie wymieniłeś. Resztę od razu odpuściłbym. Przy dziecku najlepiej skóra, bo nie będziesz musiał prać, wystarczy wytrzeć, wiadomo o co chodzi Jak trafi się fajny egzemplarz bez skóry to i tak warto, kanapę z fotelami można zawsze za parę stówek dokupić. A ZS-a lub Streetwise'a nie bierzesz pod uwagę?
Fakt 4 się zgubila
Jeśli chodzi o Rovera za 14.900 odpuściłem bo tyle niemam funduszy dlatego nawet go nie wymieniłem.
Myślałem o ZS również bo podoba mi się ale chyba nic nie wychacze fajnego do 11,5.
Na wejściu chciałbym zrobić rozrząd i inne pierdoły więc troche musze się przychamować z ceną zakupu
Również jestem za skórą w tym momencie.
Jak szukasz do 11,5k to śmiało zaproponowałbym taką cenę w komisie za tego z Wawy. Przebieg też ma taki, który nie upoważnia do takiej ceny. Oni doskonale wiedzą, że to auto ciężko będzie sprzedać, bo trochę już stoi więc nie odrzucą na starcie takiej propozycji. Wiem z autopsji Pytałem o Streetwise'a bo stoi ciekawy egzemplarz w Katowicach za 12900 zł z 2004 roku i podjadę go sobie obejrzeć z ciekawości w przyszłym tygodniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum