Wysłany: Nie Paź 12, 2014 17:04 Rover 25 z serii powoli do przodu
MODEL: Rover 25
ROK PRODUKCJI: 2000/2001
SILNIK: 1.4 16v
PALIWO: BP98
UKŁAD DOLOTOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
UKŁAD NAPĘDOWY: seria
ZAWIESZENIE: seria
FELGI: lato 14'
CAR-AUDIO: przód:
- 2x JBL GTO 6538
- 2x tweetery infinity
Tył:
2x philips 120mm
skrzynia macaudio icefire 125
Do tej pory zrobione:
-grill w kolor + siateczka
-listwy w kolor
-sprzęt car audio
-kompletna polerka
-bieżąca wymiana części (tj. rozrząd, filtry, oleje)
W planach jest:
-nowy kolor po zimie
-felgi 16' o.z
-przyciemniane szyby
-nowe fotele
Witam, cześć i czołem Jestem szczęśliwym (może nie w 100%) posiadaczem rovera 25. Autkiem początkowo jeździł tata, które miesiąc temu od niego odkupiłem. Nie mniej jednak, w rodzinie od stycznia br.
Póki co, plany moje są już Wam znane.:P Zostało mi jeszcze do zdiagnozowania kilka rzeczy, mianowicie:
Dlaczego z założonym termostatem gotuje wode?
Czemu ucieka płyn chłodniczy?
Jeżeli tylko, uda mi się naprawić ww. rzeczy nie pozostaje mi nic innego jak tylko się cieszyć z jazdy
Dlaczego z założonym termostatem gotuje wode?
Czemu ucieka płyn chłodniczy?
bo masz wywaloną uszczelkę pod głowicą
Była wymieniana w styczniu, przez poprzedniego właściciela i dalej gotował wodę...
Coś mi się obiło jeszcze o uszy o obsuniętej jednej tulei? Może być?
[ Dodano: Sro Lis 12, 2014 18:54 ]
Dzisiaj w końcu, doszedł materiał na podsufitkę i boczki
Przyznaje, spodziewałem się czegoś innego. Chodzi mi głównie o to że oczka są trochę daleko od siebie, ale też jest spoko
Dzisiaj pod szkołą zdemontowałem także zapalniczkę, bo przepaliła się żaróweczka i w nocy nie świeci, a powinna. Tak samo zrobiłem z włącznikiem klimatyzacji i świateł przeciwmgłowych tylnych
Na dniach ma mi też przyjść 2m taśmy led RGB, razem ze sterownikiem i kablami. Zostaje mi tylko jechać do miasta po dwa kondensatory, stabilizator napięcia, jakiś mały bezpiecznik i tyle... Boli mnie trochę to że w kabinie samochodu jest tak ciemno, ale zaczyna się to już zmieniać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum