Witam mam pytanko odnośnie zabudowy chodzi mi generalnie o prawy narożnik w bagażniku ( na nadkolu ).Chciałbym zrobić tam subwoofer tylko martwi mnie jego wykonanie nie mam pomysłu jak wykonać tą skrzynkę na głośnik myślałem o płycie sklejkowej bo powiem tak ze z przodem bym sobie poradził z wymierzeniem ale z tyłem to już nie wiem jak to zmierzyć żeby wszystko ładnie pasowało.Dodam jeszcze tyle ze tam wystaje te nadkole i chciałbym je jakoś ominąć.Proszę was o jakieś dobre porady.;]
Tu jest zdjęcie o co mi dokładnie chodzi :
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 21, 2014 13:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wyklej wszystko ładnie i szczelnie taśma malarską na przykład, i całą wnękę przeleć żywicą i matami szklanymi, tylko front zrobisz później z płyty wiórowej, będziesz miał ładną obudowę i na maxa wykorzystany litraż/miejsce.
U mnie siedzi coś takiego. Kupiłem to od kolegi z forum
I tak jak koledzy wyzej pisali zrobione to jest bodajże z 3 warstw maty szklanej z żywicą, środek wykejony taśma dekarska a z przodu płyta mdf.
[ Dodano: Sro Paź 22, 2014 14:21 ]
Głośnik średnicy 25cm. U mnie jest Kenwood W2513 i do tego wzmacniacz Crunch GPX1000.4 i gra to całkiem przyjemnie biorąc pod uwagę to że głośnik jest skręcony bo się wygrzewa
Witam witam dokladnie o to mi chodzilo.:p Powiem tak caly towar juz mam teraz tylko potrzebuje czasu i dobrej pogody do usmiechu.:-) i mozna sie brac za robote a z ta plyta to tez tak zrobie jak kolega wyzej.:-) Potem wrzuce fotki efektu koncowego.:-) Dzieki chlopaki za pomoc podejrzewam ze bez was dalej bym jeździl z pudlem w bagazniku.Dzieki jeszcze raz za i pozdrawiam wszystkich.:-) Dodam jeszcze ze na zdjeciu u group widze ze wzmak masz przykrecony na wkrety bo ja u siebie chce zrobic nito-nakrętki i do nich go przykrece.:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum