Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam szanownych forumowiczów, od jakiegoś czasu posiadam Rover'a 200 Silverstone 2.0 SDi, dziś zauważyłem stojąc ze znajomym przy samochodzie iż wydobywa się spod maski dziwny dźwięk, trzaskanie, trzeszczenie lub coś w ten deseń i co jakiś czas tak jakby ocierało się coś o siebie, jest to nieprzyjemne dla ucha, na filmiku nie udało mi się tego nagrać a podejmowałem kilka prób, w momencie jak nagrywam niedaleko koła słychać te trzeszczenie najbardziej, dodatkowo po wciśnięciu pedała sprzęgła hałasy ucichają tutaj link i proszę o pomoc: https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
Ostatnio zmieniony przez szoso Wto Gru 30, 2014 17:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 30, 2014 17:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum