Witam panowie, na starcie chciałbym z góry przeprosić, jesli doubluje temat, ale we wszystkich tematach o zmieniarkach były już zamknięte. Przejdę do meritum... Mam Rovera 75 2.0 diesel, 2000r, zepsuła mi się zmieniarka i kupiłem używkę, niestety nie zdawałem sobie sprawy, że pomimo identycznego wyglądu itd są różne wersje, mój problem polega na tym, że powinienem mieć wtyk na kablu taki jakby kwadratowy bodajże z 8pin a mam okrągły z 12 pin. Znajomy elektryk powiedział mi, że bez problemu mi to będzie w stanie przerobić tylko najlepiej jakbym mu znalazł, schemat wyjść itp. I tu moja prosba mógłby mi ktoś coś takiego podać z góry dzięki. Pozdro!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 25, 2015 22:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum