Już trochę jest w ogłoszeniach na początku był bez zdjęć, cena 10900 już była klient gubi się z przebiegiem, serwisowany do końca , dość bogato wyposażony (ciekawe czy wszystko działa) lpg na plus.
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 19:16
jak nie trzeba robić rozrządu, wymieniać oleju w skrzyni i uszczelek pod głowicami to cena jest niska , powinien być jeszcze trzeci kluczyk tzw. portfelowy.
[ Dodano: Pon Lut 23, 2015 19:16 ]
Pemo09 napisał/a:
Już trochę jest w ogłoszeniach na początku był bez zdjęć,
Skoda, bo mi też wpadł w oko, ale nauczyłem się już, że jak coś daje mi do myślenia, to odpuszczam.
Dużo jest ogłoszeń, więc zawsze coś się ciekawego trafi.
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Dzień dobry. Pozwólcie Państwo, że się podepnę. Znalazłem taki egzemplarz, wstępnie wypytałem i nie ma na nim podobno oznak korozji i wszystkie szyby są oryginalne (jeżeli podgrzewanie przedniej działa, to jest to możliwe). Na co jeszcze zwrócić uwagę oprócz np. działającej klimatyzacji? Z góry przepraszam, że pytałem o ten model również w rozpoczętym przeze mnie wątku, ale w tamtym edytowałem post i nie jest odświeżony, a jutro jadę go oglądnąć, więc potrzebuję szybkiej odpowiedzi.
- auto jest z Holandii i było w Holandii zagazowane więc przebieg IMO do sprawdzenia koniecznie bo wątpię, żeby ktoś tam zakładał gaz do auta mającego robić 15k rocznie
- najsłabszy i najgorzej oceniany silnik w R75 (do tego wspomniany gaz)
- golas jeśli chodzi o wyposażenie
- komputera pokładowego wspomnianego w opisie nie ma
- albo stare żarówki, albo co gorsze takie zużyte reflektory świadczące o wyższym przebiegu
- "Wymieniony rozrząd, olej, kable zapłonowe oraz świece." - osobiście nie wierzę, żeby ktoś przed sprzedażą wymieniał
Pytałem o rozrząd to dostałem odpowiedź, że został wymieniony ok. 9tys. temu, ale dokładniej musiałby sprawdzić. O przebieg pytałem, to dostałem szczerą odpowiedź, że nie wie czy kręcony, ale sprzedający i wcześniejszy właściciel (Polak) nie kręcili (czyli pewnie kręcony w Holandii). Na co zwrócić jeszcze uwagę? Jeżeli chodzi o szyby to sprawdzę rocznik. Jak jest z awaryjnością tego silnika z gazem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum