MaReCki, pamiętaj o mojej karcie. maniaq, jeśli Ci już nie potrzebne, to weź moje aparaty.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wiz, wiem czemu nie lubie jezdzic ta trasa, bo pokonuje ja minimum 2 razy dziennie- do i z pracy. Z Piaseczna na wies wiec to jakas odmiana poleciec "przez miasto" Ale trasa lecialem szybciutko, bo i predkosci inne niz przez miasto i wlasciwie pierwsze swiatla to juz pulawska, tylko przelecialem zjazd na sandomierz i musialem zawracac kolo go sportu Tak to mysle ze ponizej 30 min i bylbym w domku
Ps milo zobaczyc stara gwardie ( stazem, nie wiekiem Invit i Kruszon Reszte widzialem w Zakopcu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Czyzbyscie sie zapowiadali z Kruchym ? Ja pewnie bede mial turniej, jak uda mi sie zalatwic zastepstwo to bede wracal z PLN polski... ale zatem trzeba bedzie zajechac na spota
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam, ja bywał bardzo sporadycznie na spotach w Warszawie bo weekendy spędzam z żoną i córką po całym tygodniu nie obecności w domu, ale chcę zapowiedzieć że będę na 100% 27.10.2013 roku na spocie
I bardzo ale to bardzo serdecznie proszę byście też przybyli Ci którzy mogą - ten dzień jest dla mnie bardzo ważny i chciałbym wielu z Was zobaczyć właśnie w tę niedzielę
Nie powiem Wam dlaczego, ale proszę bądźcie - z góry dziękuję.
Czemak na Was 27.10.2013 od 2
[ Dodano: Nie Paź 27, 2013 15:07 ]
Spot Bemowo 27.10.2013
ale jak jest tak ciepło to chyba spotkamy się na zewnątrz? czy lepiej w środku parkingu?
gdzie się spotykamy???
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum