Wizard_gp, a to mnie wydymałeś Pewnie spotkamy się za 2 tyg na spocie, bo teraz mam do Ciebie trochę więcej jak rzut beretem a jakbym przypadkiem był w Twoich okolicach to będę dzwonił.
Spoko, ja raczej podjadę na spota jak już sobie tak umyśliłem.
A czemu nie alfa - bo w piatek zouza przywalila O_o
Czarny tydzien z koncem roku Jakims cudem bylo AC, choc ja nigdy nie bralem, ale cos mnie musialo tknac, ze to zouza, wiecej warte, moze dobra oferta... i ufffff jakos to bedzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Widzę Panowie, że zaufanie do kobiecych umiejętności kierowania pojazdami, macie bardzo solidne;)... Też była na spocie, nie paliła,ale również życzy najlepszego w Nowym Roku
Widzę Panowie, że zaufanie do kobiecych umiejętności kierowania pojazdami, macie bardzo solidne;)
Nie wiem jak maniaq, ale ja po prostu lubię mieć pewność
Skoro lubisz mieć pewność, to się dowiedz najpierw czy dają AC na roczniki do 2002 roku , bo możesz nie dostać.... mi ostatnio w Allianz Direct wyskoczyło, że OC mi nie sprzedadzą przez internet... o AC bałam się pytac ...
Po zakupie 600tki zapytałem z ciekawości ile wyniesie AC-powiedzieli ze mój R jest za stary, a miał wtedy 12 lat
O tym właśnie mówię Mój Roverek jest z 2002 i stąd nie mam AC, bo to już starzec sedziwy ten mój samochód... co najwyżej mogę sobie dokupić mini Assistance (jak w Liberty Direct)...ale nic poza tym...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum