Wysłany: Nie Sty 05, 2014 22:20 12.01.2014 - Warszawa/Bemowo - Spot z Kalendarzem
Siema wiara
Pojawiła się opcja zrobienia spota z kalendarzem klubowym.
Na spocie będzie można osobiście odebrać kalendarz w promocyjnej cenie (klubowicz: 10,00 PLN, sympatyk: 20,00 PLN) - wymagane jest opłacenie kalendarza przed spotem, przelewem na konto podane poniżej:
30 1090 2398 0000 0001 2156 1576
tytułem: kalendarz 2014/nick/spot warszawa
Mariusz Świętochowski
ul. Szybowcowa 48/6
54-130 Wrocław
Pozdrówki,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
W takim układzie czuję się oszukany o 15 złociszy, czyli równowartość normalnie zamówionego kalendarza. Cóż moja strata, podpowiem tylko, że takie akcje powinny być organizowane z dużym wyprzedzeniem, albo wcale, żeby nie drażnić tych co zakupili kalendarze w pierwszej kolejności.
W takim układzie czuję się oszukany o 15 złociszy,
Ja też kupiłem 3 kalendarze, po 15 zł / sztuka - jako Klubowicz.
W przeciwieństwie do Ciebie jednak nie czuję się w żaden sposób oszukany.
Kalendarz kupiłem zaraz jak tylko się pojawił w ofercie bo chciałem mieć szybko na ścianie.
Poza tym nie chciałem czekać, bo było tylko 200 szt. na tyle osób. Z uwagi na to, że kalendarz może wolniej schodzić niż w zeszłym roku oraz biorąc pod uwagę czas jaki upłynął od początku roku (a zwykle wtedy kupuje się i wiesz kalendarze), Zarząd wyszedł na przeciw i obniżył cenę. Dodatkowo odchodzi koszt przesyłki i ew. koperty. Zatem rozumiem tę politykę.
Czy gdybyś kupił wypasiony mikser w sklpie AGD na prezent pod choinkę za 500 zł, a on w połowie stycznia kosztowałby 300 zł też czułbyś się oszukany ? To normalne, że ceny się winduje w "sezonie", a potem się obniża. Robi się też mega obniżki podwyższając cenę podstawową o 100% i od niej opuszczając 20% Takich przykładów można by mnożyć.
Uważam ten ruch marketingowy ze strony Zarządu za słuszny. Może się tak zdarzyć, że za dwa miesiące będzie po 5 zł, a za pół roku dodawany jako gratis dla rejestrujących się Klubowiczów (do wyczerpania zapasów)
Pozdrówki,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Czy gdybyś kupił wypasiony mikser w sklpie AGD na prezent pod choinkę za 500 zł, a on w połowie stycznia kosztowałby 300 zł też czułbyś się oszukany ?
Oszukany? Nie, wtedy bym się poprostu wk*wił Z drugiej strony po co mi mikser?
Ale łapię już Twój tok rozumowania i w sumie już nie czuję się oszukany...
Mnie dziś nie będzie, mam ogrom prywaty do roboty a chęci brakuje
Ja mam lekka traume siadajac za kierownica ZSa... Podobnie jadac przez tamten kawalek lasu.
Zobaczymy jak sie zrobi jakie beda jego losy. Sporo tez zalezy od sprawy z ubezpieczalnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum