witam,z zona prawdopodobnie bedziemyw sobote jechac do poraja na d jezioro,zamek itd i moje pytanko czy gdybysmy wstapili w tym dniu na zlot poogladac uczestnikow na torze itd. bez noclegu jak to wtedy wyglada jest jakies wpisowe wstep?czy impreza jest zamknieta?pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 02, 2014 14:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok ,nie no dzieki z tego co czytalem paintball itd jest,poprostu jak bedzie pogoda chcemy wycieczke zrobic nad jezioro porajskie,zamek i przyokazjii podjechalibysmy na zlot naszym nowym nabytkiem Mg Zr 105 .pozdrawiam
Sorki, zmylił mnie wpis o oglądaniu zawodników na torze. W sobotę nie będzie ani paintballa, ani toru, tylko rajd. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście przyjechali.
Podczepię się pod temat. Czy na zlocie będzie może ktoś poliftowym R45? Na Śląsku taka posucha, że nie ma u kogo sobie tego auta pooglądać. W ogłoszeniach też lipa. Może na zlocie byłaby taka okazja
Widziałem, że na poprzednich zlotach był czarny R45 (EZG),ale nie wiem do kogo należy więc nie wiem czy będzie i teraz. Z chęcią przyjrzałbym się bliżej bo widzę, że to hatchback a taki mnie interesuje w przyszłości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum