Wysłany: Sob Maj 07, 2016 15:07 [R45] lift felgi 17" z mg
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
ma ktoś może 45 na seryjnym zawieszeniu nie obniżaną z felgami z mg 17 na takich oponach 205/40 R17?? jak sie na tym jeździ? bardzo twardo i czuć każdą dziure?? i nic nie obciera przy skręcie całym z przodu ani z tyłu jak sie jedzie w 5 osob?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 07, 2016 15:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dawid257 chłopie pomyśl chwilę. Jężeli MG ZS ma identyko zawieszenie tyle że nieco twardsze to na twoim jak będzie? Jeżeli MG ZS jest zawieszony niżej i nic nie obciera to w twoim nieco wyższym jak będzie? Jeżeli zawias MG ZS jest kopią twojego to czemu ma obcierać w skręcie u ciebie? Jeżeli ludzie jeżdżą a ZS i nie narzekają na komfort i dziury to w twoim który jest bardziej miękki jak będzie?
Ode mnie: Na tych felach będzie nieco sztywniej jak w serii i nie będzie ci sie przechylał na zakrętach, prowadzi sie jak na szynach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a ma ktoś moze r45 na oponach 205/45 r16 albo 205/50 r16?? bo kupiłem felgi i teraz sie zastanawiam jakie opony wrzucić zeby było funkcjonalnie bez ocierania i wyglądało to jakoś..
bo 205/55 to sa za wysokie bo przymierzylem felge z taka opona własnie a zalecane jest albo 45 albo 50 profil i nie wiem co wybrac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum