Wysłany: Czw Mar 16, 2023 07:49 [R45] Sprężyny zawieszenia
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam,
koledzy nie mogę nigdzie dostać sprężyn na tylną oś do Rovera 45 lift 1.8 benzyna. Ma ktoś wiedzę czy może pasują od jakiegoś innego modelu?
Dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 16, 2023 07:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tyłu, chyba nie było większych różnic w zawieszeniu, więc cała seria 4x, 4xx, civic concerto powinna podejść. Ewentualnie może być tylny stabilizator przy 1,8, ale w polifcie to już na wszystkim oszczędzali, więc nie ma pewności.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Rov45 [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 17, 2023 18:32
Dzięki, szukam na razie na allegro to do concerto też nic nie ma. Do Civica vi jest więcej, wymiary sprężyny to chyba 95x385mm to by się zgadzało z tym co znalazłem jako niedostępne do Rovera 45. Okarze się na warsztacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum