Wysłany: Sro Sty 02, 2013 18:49 Wyjazd na Walne z Wrocławia i okolic
Pytanko, kto się wybiera na Walne z Wrocławia i okolic?
Może jakiś wspólny wyjazd, złączymy się w grupkę to zawsze raźniej będzie. Ewentualnie, żeby nie gnać tyle aut, można by się jakoś umówić.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 02, 2013 18:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gwoli formalności ja sie wstępnie dopisuję do "listy" ... z zaznaczeniem, że jako pasażer z prośbą o odebranie mnie z Wro
PS. Czy na miejscu bedzie można uregulować składkę CZy też przelew wcześniej wykonać Nie chcę za bardzo wcześniej wpłaty robić, żeby w razie nieobecnosci nie zwiekszać ogólnej listy Klubowiczów.
Czy na miejscu bedzie można uregulować składkę CZy też przelew wcześniej wykonać Nie chcę za bardzo wcześniej wpłaty robić, żeby w razie nieobecnosci nie zwiekszać ogólnej listy Klubowiczów.
Poczekaj do ostatniej chwili i zapłać na konto. Na miejscu wpłat przyjmować nie będziemy. Wpłaty tylko i wyłącznie przyjmujemy na konto bankowe Stowarzyszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum